Vákuum matracok

A vákuum matracok különféle korszerű, nagy rugalmasságú hab alapanyagból készülnek. Nagy előnyük, hogy a vákuumcsomagolás révén rendkívül könnyen szállíthatók.

 • Arad matrac

  26700 Ft51900 Ft

  Az Arad matrac magja egy 12cm-es Aircell hab réteg, mely rendelhető 16cm Aircell habbal is, amely egyben megfelelő tartást ad a matracnak és egyben komfort érzetet is biztosít. A vákuum csomagolás miatt megkönnyített a szállítása. Levehető, mosható, speciális szövésű huzattal rendelhető. Ez a matrac képezi a vákuum matracok alapját. Mely kitűnő kombinációja lehet a minőségi matrac választás és a költséghatékony megoldásnak.

 • Bayscent Memory Optimal matrac

  43200 Ft88600 Ft

  A vákuum matracok prémium kategóriáját képviselő Beyscent Memory Optimal matrac a vákuum csomagolás pozitívumait párosítja a legújabb habtechnológiás eljárásokkal. Felépítése 14cm aircell hab ami a megfelelő alátámasztást biztosítja és erre jön rá a 2cm kényelmi memória hab réteg ami pedig a komfort érzetért felelős. Egy mikrókapszulás kialakítású speciális huzatban rendelhető, ami az éjszaka esetleges izzadás okozta testszag kialakulását semlegesíti a bőrrel való surlódással.

 • MF 12+2 (aircell hab, memória hab matrac)

  31700 Ft67200 Ft

  Speciális Bamboo matracszövet, levehető, mosható, cipzáras szövettel
  Aircell matracmag (120 mm)
  Memory Foam-emlékező hab (20 mm)
  Vákuumcsomagolt
  Magasság: 16 cm

 • VM vákuum matrac

  28100 Ft58400 Ft