Széchenyi 2020
Kedvezményezett neve: BLENTER-TEX Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: A Blenter-Tex Kft. termelékenység növelését elősegítő technológiai fejlesztése
Projekt azonostó száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00243
Szerződött támogatás összege: 15 802 850 Ft
Támogatás mértéke: feltételesen visszatérítendő támogatás, mértéke max 70 %
A projekt megvalósításának kezdete: 2021.05.01.
Projekt befejezésének dátuma: 2022.04.30.

Projekt tartalmának bemutatása:
Jelen pályázat keretében 1 db Ipari 8 fejes 15 tűs hímzőgépet tervezünk beszerezni beépített wifi egységgel, mely a nagy szériás munkák elvégzésére ideális és a 15 szín változatos színkombinációjú minták hímzésére is alkalmassá teszi. A gép beszerzésen kívül 2 fő 12 havi munkabérére nyertünk támogatást.

A beszerezni kívánt hímzőgép megfelel a mai modern kor kihívásainak az automatizáció és a digitalizáció területén, mert a teljesen automata gép a wifi egységen keresztül csatlakozik az internethez. Mobiltelefonra telepített applikáción keresztül képes kommunikálni, így a kezelő párhuzamos feladatellátása lehetővé válik. A gép 10,4” érintő kijelzője biztosítja a digitalizált működést.

Környezeti fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve alacsony energia fogyasztású és alacsony zajszinten működő hímzőgépet választottunk. A hímzőgép működtetésének hosszú távú fenntarthatósága biztosított cégünknél. A Felhívás által előírt környezeti és esélyegyenlőségi vállalásoknak eleget teszünk, azaz nem közvetítünk szegregációt a projekt megvalósítása során. A kötelező nyilvánossági elemek teljesítését vállaljuk: C tábla, fotódokumentáció, térképtér feltöltése és cégünk honlapján a projektet bemutató aloldalt létrehozunk.